logo
Menu Menu sluiten

Blogs

Een tweedehands camera kopen voor de leukste foto’s en video’s

Veel mensen vinden het leuk om foto’s en video’s te maken. Hoewel je met de nieuwste smartphones vaak verbazingwekkend mooie plaatjes kunt maken, geven velen de voorkeur aan een camera om daarmee allerlei leuke foto’s en video’s te maken en die te delen met vrienden en familie of die thuis af te spelen op hun TV.

Lees verder >

Tweedehands studieboeken kopen - Bespaar flink

De kosten voor het aanschaffen van studieboeken kunnen fors oplopen. En dat terwijl je de studieboeken maar relatief kort gebruikt. Een slim alternatief voor het kopen van nieuwe studieboeken is dan ook het aanschaffen van tweedehands studieboeken.

Lees verder >

Tips voor het kopen van een tweedehands MacBook

Op computergebied is er veel vraag naar tweedehands MacBooks. Die worden aangeboden in computerwinkels, in webshops en op de bekende verkoopplatformen. Dat er veel vraag is naar tweedehands MacBooks is heel verklaarbaar.

Lees verder >

Met plezier tweedehands Lego kopen

Lego, je weet wel dat Deense speelgoedmerk met kleurige plastic bouwsteentjes en leuk vormgegeven plastic poppetjes, is al tientallen jaren bijzonder populair. Bij jong en oud.

Lees verder >

Belangrijke tips bij het kopen van een tweedehands auto

Een auto kopen van een particulier of van een lokale autodealer is een vervelende klus als je doel is om een auto aan te schaffen die nog in goede staat verkeert en niet te veel geld kost. Een koper zou zijn zuurverdiende geld nooit uitgeven aan een compleet verspilde gebruikte auto.

Lees verder >

Een tweedehands gitaar kopen is een uitstekende keuze

Als je een klein budget hebt, maar toch een fatsoenlijke gitaar wilt kopen, moet je kijken naar de aanschaf van een gebruikte gitaar. Voor weinig geld kun je een kwaliteitsgitaar kopen die aan al je behoeften voldoet.

Lees verder >

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished?

Bij het kopen van een bepaald artikel kun je steeds vaker kiezen uit een nieuw product, een tweedehands product en een refurbished product.

Lees verder >

Een tweedehands iPhone kopen - Tips & tricks

Ben je oop zoek naar een nieuwere iPhone? Dan kan je overwegen om een tweedehands iPhone te kopen? Steeds meer winkels en webshops bieden je keuze uit zowel nieuwe als tweedehands iPhones.

Lees verder >

Tweedehands wasmachines - Waar moet je op letten?

Steeds meer mensen kopen geen gloednieuwe wasmachine, maar een tweedehands wasmachine. Gelijk hebben ze. Want de aanschaf van een tweedehands wasmachine kost minder dan een nieuwe wasmachine.

Lees verder >

Wat is het voordeel van tweedehands boeken?

De aanschaf van tweedehands boeken is de afgelopen jaren explosief gestegen. En uit onderzoek komt naar voren dat het hergebruik van boeken komende jaren alleen maar zal toenemen.

Lees verder >

Veilig een tweedehands laptop kopen

Zowel online via allerlei verkoopplatforms als in fysieke winkels kopen we met z’n allen steeds vaker en steeds makkelijker tweedehands laptops.

Lees verder >

Waarom is tweedehands beter voor het milieu?

Er zijn diverse redenen waarom een tweedehands product, ook wel een ‘gebruikt product’ of een occasion genoemd, beter voor het milieu is.

Lees verder >

Tips voor het kopen van een tweedehands iPad

We kopen met z’n allen steeds vaker tweedehands producten, ook apparatuur zoals bijvoorbeeld Apple iPads. Dat doen we zowel online via allerlei verkoopplatforms als in fysieke winkels. Steeds meer winkels bieden je de keuze uit nieuwe en tweedehands iPads.

Lees verder >

Wanneer is een product tweedehands?

Een product kan om meerdere redenen tweedehands zijn. Een product is natuurlijk tweedehands als het al een keer gebruikt is. Als is het maar één keer en ook al zie je dat niet, een product is dan feitelijk niet meer nieuw, formeel: het product verkeert niet meer in nieuwstaat.

Lees verder >

Belangrijke tips bij het kopen van tweedehands computers

Bij steeds meer computerwinkels en webshops heb je keuze uit nieuwe en tweedehands computers. In onze ogen een prima ontwikkeling want door een tweedehands computer te kopen draag je aantoonbaar bij aan een beter milieu.

Lees verder >

Waar moet je op letten bij het kopen van tweedehands producten?

We kopen met z’n allen steeds vaker en steeds makkelijker tweedehands producten, zowel online via allerlei verkoopplatforms als in fysieke winkels. Dat is op zich een prima ontwikkeling want met de aankoop van tweedehands producten dragen we op diverse manieren bij aan een beter milieu.

Lees verder >
Tweedehands spullen
Wissel.nl ReMarkt Monitoren